ac57f1f3-d597-41bf-9005-bbedaa1209c1
 

Reklamation inden for 14 dage

Skulle det uheldige ske, at du modtager en vare fra os, som er beskadiget under transport, så skriv til os med det samme og vi finder en løsning - men du får selvfølgelig en ny vare tilsendt og vi klager til fragtselskabet.

 

Fortryder du inden for 14 dage

Det sker, at når man står med printet i hånden, så er farverne ikke helt, som man troede - og vi lægger stor vægt på, at du får en flot væg! Så du kan altid fortryde uden grund og  inden for 14 dage. Skriv til os og send din vare retur (du skal bare selv betale for porto). Vi returnerer det fulde beløb i det sekund, vi har din vare.

Hvornår modtager jeg mit print?

Vi afsender din ordre indenfor 2 hverdage.

Fragtpriser?

Du kan enten vælge at afhente selv (i butikken, Charlottenlund) eller betale 49,- for at få leveret på din adresse. Du kan også spare fragten ved at købe for over 400,- og gøre Ferdinand ekstra glad!

Størrelse på print

Bemærk at størrelserne på værkerne følger standard A-størrelser og B-størrelser. Men fordi et værk fx er kategoriseret som A3 størrelse - så betyder det ikke, at selve motivet er A3 - det betyder bare, at papiret er A3 - men motivet kan være noget mindre. Så hvis du vil finde en ramme, der passer til dit print  og du ikke ønsker at der skal være "luft" omkring motivet - vil vi anbefale, at du venter med at finde rammen, til du har modtaget vores print. Hvis du er i tvivl om noget, så send os en email, så får du svar indenfor 1 døgn.

Er farverne på skærmen ens med dem på print?

NEJ! Der er meget stor forskel på de farver (RGB), du ser på en oplyst skærm, og de farver som man trykker på papir (CMYK). Så hvis du modtager et print, som du bare ikke synes passer til de forventninger, du havde, så er du velkommen til at returnere det indenfor 14 dage. Som en tommelfingerregel skal du tænke på, at alle nuancer bliver en tone mørkere/mindre farverige, når du ser det på papir.

Har I brug for ambassadører?

JA! Har du mulighed for at hjælpe os frem i lyset - og kan du se en god synergi der kunne være ved et samarbejde, så vil vi være så taknemmelige, hvis du har lyst til at udveksle varer for omtale på dine sociale medier. Vi er altid friske på at lave sjove samarbejder. Så skynd dig at skrive til os på ferdinandprint@gmail.com

Copyright

Vi gør alt for kun at bruge foto/grafik/kunst som er fuldstændig clearet for copyright rettigheder. Hvis du ser noget på vores website, som kan anfægtes, så skriv til os, og vi fjerner det med det samme. Ligeledes håber vi, at alle respekterer vores egne værker, og hvis nogen ønsker at bruge vores print, så kontakt os, så finder vi helt sikkert ud af noget. Vi vil jo gerne se vores ting i live - derude!