Kalligrafi Skitse WEB.jpg

Vores mission er at få fyldt dine vægge med en blanding af originalitet, skønhed, karakter og dekorative motiver.
 

Din væg skal vise, hvem du er!

Vi vil gerne være lidt anderledes fra de andre - så hos os har alle motiverne et tvist af klassisk og stilfuldt.

CONTACT:

FERDINAND PRINT

ORDRUPVEJ 102 ST MF

2920 CHARLOTTENLUND

DANMARK

PHONE: +45 2089 2426

EMAIL: ferdinandprint@gmail.com

CVR:21456071

Reklamation inden for 14 dage

Skulle det uheldige ske, at du modtager en vare fra os, som er beskadiget under transport, så skriv til os med det samme og vi finder en løsning - men du får selvfølgelig en ny vare tilsendt og vi klager til fragtselskabet.

 

Fortryder du inden for 14 dage

Det sker, at når man står med printet i hånden, så er farverne ikke helt, som man troede - og vi lægger stor vægt på, at du får en flot væg! Så du kan altid fortryde uden grund og  inden for 14 dage. Skriv til os og send din vare retur (du skal bare selv betale for porto). Vi returnerer det fulde beløb i det sekund vi har din vare.

Copyright

Vi gør alt for kun at bruge foto/grafik/kunst som er fuldstændig clearet for copyright rettigheder. Hvis du ser noget på vores website, som kan anfægtes, så skriv til os, og vi fjerner det med det samme. Ligeledes håber vi, at alle respekterer vores egne værker, og hvis nogen ønsker at bruge vores print, så kontakt os, så finder vi helt sikkert ud af noget. Vi vil jo gerne se vores ting i live - derude!

DET MED SMÅT

Størrelse på print

Bemærk at størrelserne på værkerne følger standard A-størrelser. Men fordi et værk fx er kategoriseret som A3 størrelse - så betyder det ikke, at selve motivet er A3 - det betyder bare, at papiret det er trykt på er A3 - men motivet kan være noget mindre. Så hvis du vil finde en ramme, der passer til dit print - vil vi anbefale, at du venter med at finde rammen, til du har modtaget vores print. Men da vi er et lille fleksibelt firma, så har vi som regel mulighed for at lave vores motiver i den særlige størrelse du ønsker.

Farver og kvalitet

Da hver ordre bliver trykt enkeltvis, kan der forekomme små variationer fra tryk til tryk mht. farver og papirets struktur osv. Det er konsekvensen af ikke at masseproducere - og det håber vi, du forstår og sætter pris på.