Reklamation inden for 14 dage

Skulle det uheldige ske, at du modtager en vare fra os, som er beskadiget under transport, så skriv til os med det samme og vi finder en løsning - men du får selvfølgelig en ny vare tilsendt og vi klager til fragtselskabet.

 

Fortryder du inden for 14 dage

Det sker, at når man står med printet i hånden, så er farverne ikke helt, som man troede - og vi lægger stor vægt på, at du får en flot væg! Så du kan altid fortryde uden grund og  inden for 14 dage. Skriv til os og send din vare retur (du skal bare selv betale for porto). Vi returnerer det fulde beløb i det sekund vi har din vare.

Hvornår modtager jeg mit print?

Vi har to typer print. 

A5, A4 og A3. Printer vi selv i Danmark og du skal regne med, at vi bruger ca. 3 arbejdsdage på at få trykt og klar til at sende til dig.

Print større end A3 bliver trykt enkeltvis ude af huset, så du skal regne med, at der går 9 arbejdsdage fra du lægger ordren, til du modtager printet.

Fragtpriser?

Du kan ved chek-out vælge at afhente selv (i butikken, Charlottenlund) eller betale 49,- for at få leveret på din adresse. Du kan også spare fragten ved at købe for over 400,- og gøre Ferdinand ekstra glad!

Størrelse på print

Bemærk at størrelserne på værkerne følger standard A-størrelser og B-størrelser. Men fordi et værk fx er kategoriseret som A3 størrelse - så betyder det ikke, at selve motivet er A3 - det betyder bare, at papiret er A3 - men motivet kan være noget mindre. Så hvis du vil finde en ramme, der passer til dit print - vil vi anbefale, at du venter med at finde rammen, til du har modtaget vores print. Hvis du er i tvivl om noget, så send os en email, så får du hurtigt svar.

Papirstørrelse:
A1       59,4X84,1 cm      A4       21 x 29,7   cm   
A2       42 X 59,4   cm      A5       14,8 x 21   cm
A3       29,7 x 42    cm
B2       50x70         cm
B1       70x100      cm

B0       100x141   cm

Er baggrunden på mit print hvid eller gullighvid?

Vi lægger lidt toner i de hvide baggrunde, da vi forsøger at ramme farven på de gængse passepartout-materialer. Så når du hænger dit print op, vil dine øjne registrere det som hvid, men hvis du lægger et stk. alm kopipapir ved siden af, kan du se, at vores baggrundshvide farve er mere cremefarvet.

Er farverne på skærmen ens med dem på print?

NEJ! Der er meget stor forskel på de farver (RGB), du ser på en oplyst skærm, og de farver som man trykker på papir (CMYK). Så hvis du modtager et print, som du bare ikke synes passer til de forventninger, du havde, så er du velkommen til at returnere det indenfor 14 dage. Som en tommelfingerregel skal du tænke på, at alle nuancer bliver en tone mørkere, når du ser det på papir.

Har I brug for ambassadører?

JA! Har du mulighed for at hjælpe os frem i lyset - og kan du se en god synergi der kunne være ved et samarbejde, så vil vi være så taknemmelige, hvis du har lyst til at udveksle varer for omtale på dine sociale medier. Vi er altid friske på at lave sjove samarbejder. Så skynd dig at skrive til os på ferdinandprint@gmail.com

Hvordan kan jeg nøjes med at se de sidste nye varer på websiden?

Hvis du i shoppen, vælger menuen ALLE VARER - se alle varer - så vil du altid se de sidst tilføjede, nye produkter i vores webshop.